T. 033-2022000 | E. info@alefgroep.nl

Een andere Alef Groep sites site

Werkgever archeologie, erfgoed en musea

Bij Alef zijn we goed op de hoogte van actuele vraagstukken rond certificering, multimedia & ICT, de noodzaak tot bezuinigingen en de behoefte aan inspirerend cultureel ondernemerschap. Daarbij heeft de steeds veranderende regelgeving onze voortdurende aandacht.Uit ons uitgebreide bestand met gespecialiseerd personeel kunnen wij vele passende medewerkers naar uw organisatie bemiddelen, voor alle mogelijke functies. Van veldwerker en archeoloog tot teamleider en manager; van educatief medewerker en beveiligingsbeambte tot hoofd communicatie en conservator: graag zoeken en vinden wij voor u de juiste persoon. Ook als u op zoek bent naar een partij om uw loonadministratie aan toe te vertrouwen, is Alef graag uw partner.

Veel bedrijven hebben vraagtekens of het verstandig is om iemand zelf in dienst te nemen. Na twee jaar staat de werkgever immers al voor de beslissing om de werknemer een vast contract aan te bieden.Door de inhuur via de Alef groep te laten plaatsvinden heeft u 5,5 jaar de tijd om deze beslissing te nemen om de werknemer een vast contract te geven.Tot die tijd of zoals u wil eerder, is de  Alef Groep  de werkgever en haalt alle verantwoordelijkheden en risico’s mbt werkgeverschap bij u weg.Dit brengt veel voordelen met zich mee zoals: de werkuren die precies op het werkaanbod afgestemd kunnen worden, U betaalt niet door bij ziekte, geen salarisadminstratie, de kosten van het vakantie geld worden gespreid en de loonkosten worden voorgefinancierd.

Onze algemene voorwaarden

De Alef groep hanteert algemene voorwaarden voor zowel opdrachtgevers als werknemers.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden: 2017 – Algemene voorwaarden Alef Groep B.V

Uw eerste aanspreekpunt bij Alef ArcheoWerk is Margot van der Plas. Zij heeft veel ervaring opgedaan in de zakelijk dienstverlening. Door haar brede interesse kent en begrijpt ze de erfgoedsector als geen ander. Met haar commerciële gedrevenheid en inhoudelijke vakkennis weet zij zich moeiteloos te verplaatsen in zowel medewerkers als opdrachtgevers. U kunt Margot bereiken via info@alefgroep.nl of telefoonnummer 033-2022000.

 

Margot van der Plas